zondag 2 november 2014

Mobile Diary: Halloween, project, Iphone 5


In mijn vorige artikel kondigde ik mijn nieuwe blog aan dat ik samen met mijn beste vriendin ga runnen. Maar ook beloofde ik dat ik ook hier nog af en toe iets van me zou laten horen in vooral persoonlijke artikeltjes dan. Het is misschien al een tijdje geleden maar hier is die dan weer, de 'Dottie Diary' van deze week!


Met mede-blogster, van Runway World JL, Julie in de les.


Oktober was een hele drukke maand wat mijn opleiding betreft. In het begin van de maand kreeg ik een individueel project toegeschoven die ik tegen het eind van de maand af moest hebben en presenteren. Wat was ik blij toen ik nu donderdag eindelijk mocht presenteren en het project achter me mocht laten. Hier zie je mijn mindmap als ondersteuning voor mijn presentatie.


Donderdagavond kreeg ik de Iphone 5 in mijn bezit! Wel moest eerst mijn sim-kaart kleiner worden gemaakt dus kon ik hem pas vrijdag gebruiken.


Vrijdag vierde ik en Julie Halloween samen! In de avond maakte we een fakkelwandeling met een organisatie en daarna keken we nog een scary film.


Voor de gelegenheid versierde ik mijn zolder met Halloween decoratie en had ik ook enkele lekkere hapjes klaarstaan. Ook had Julie lekkere cupcakes gemaakt die jammer genoeg niet zichtbaar zijn op de foto.


Tembo dat aan het genieten is van de herfst op zaterdag.


Pannenkoeken en rijsttaart op zondag! 

10 opmerkingen:

 1. Hahaha, jullie Halloweenoutfits zijn geslaagd. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie kostuums voor Halloween, super leuk! En je kat blijft zo cute <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk overzicht! En wat is Tembo een enorm groot beest! Mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja hij is inderdaad redelijk groot, maar dat komt omdat hij van ras een Maine Coon is. Wat het grootste ras van katten is :) Liefs, Laura

   Verwijderen
 4. Hele mooie foto`s. Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin en instagram, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach wat lief, dankje! Ik volgde je al op Bloglovin en volg je nu ook terug op instagram! Liefs, Laura

   Verwijderen
 5. Ik heb ook een iPhone 5, super blij mee :) X

  BeantwoordenVerwijderen