Over De Dotties

Hoe het begon?
In november 2012 maakte ik mijn eigen domein aan. Ik volgde zelf toen ook al een aantal blogs en bedacht dat ik ook wel een paar leuke gedachten had om op een blog te laten tonen. In het begin weet je nooit goed hoe je er moet aan beginnen maar toch kreeg ik het onder de knie. En ik vond het bloggen geweldig!
Over wat het gaat?
Mijn blog gaat vooral over wat ik leuk vind en wat mijn interesses zijn. Omdat daar ook mode, haar en make-up tussen zit valt mijn blog vooral onder de categorie Beautyblog. Je kunt vaak reviews verwachten van make-up of andere beauty producten of bijvoorbeeld mijn persoonlijke favorieten. Omdat ik student ben en het dan ook moet doen met een studentenjob zijn dit vaak budgetproof producten die ik zelf erg fijn vind en graag op mijn blog met jullie deel.
Af en toe deel ik ook wel eens persoonlijke dingen zoals een DIY, foto’s uit mijn leven, mijn meningen, gedachten of ervaringen. Zo is er maandelijks mijn Mobile Diary artikel. Daarin vertel wat ik de afgelopen maand allemaal gedaan heb met leuke foto's erbij. Dit artikel kan je dus verwachten aan het einde van elke maand. 
Wat betekent de naam?
De naam ‘De Dotties’ heb ik te danken aan mijn haar. Vaak maak ik met een donut haar-accessoire een dot in mijn haar. Omdat een vriendin van me dat ook begon te doen noemde haar moeder ons  ’de dotties’ en dat heeft aangeslagen. Omdat ik vind dat het lief en grappig klinkt, ik heel graag met mijn haar bezig ben en het ook nog een persoonlijke betekenis heeft, heb ik deze naam gekozen.
Wanneer blog ik?
Ik update wekelijks een paar artikels dus je kan hier regelmatig terugkomen om nieuwe posts te ontdekken. Veel lees- en beauty plezier! 

4 opmerkingen: