zondag 7 augustus 2016

Fortune Favours The Brave Oogschaduw Palette


Oogschaduw, ik heb er al meer dan genoeg in mijn bezit. Maar al vanaf het moment dat ik over dit palette hoorde was ik er heel benieuwd naar geworden. Niet alleen omdat het is ontworpen door een blogger (BritishBeautyBlogger) en me dat natuurlijk aansprak, maar ook omdat je met dit palette door de kleuren zoveel kanten uit kunt. Onlangs kocht ik dus dit pareltje en sinds dan ben ik er helemaal weg van.


De naam vind ik heel leuk gevonden. Het doet me ook steeds denken aan de film 'Hunger Games' ("May the odds be ever in your favor") ook al heeft dit palette helemaal niets met de film te maken. Ik vind het ook bijzonder dat het palette zijn eigen logo heeft dat op de voorkant van de doos staat. Dat maakt het toch iets specialer dan anders, het lijkt een exclusiever merk op zich hiermee. De verpakking doet je dan wel weer helemaal terug denken aan de typische verpakkingen van Makeup Revolution.


Elke kleur oogschaduw heeft zijn eigen naam. Dit vind ik altijd een groot pluspunt als ik een palette koop. Het maakt het ook makkelijker om aan te tonen welke kleur ik heb gebruikt als ik een look creëer met een palette. Ook bevat dit palette een grote spiegel waarmee je makkelijk je make-up kan aanbrengen of bijwerken.


De kleuren vind ik persoonlijk echt prachtig en de variatie in kleur is dan ook groot. Met dit palette zijn er genoeg verschillende looks te creëren. Van donkere ooglooks voor een avondje stappen tot een neutrale look voor school of op kantoor, het is allemaal mogelijk met dit palette.


Ook bevat het palette een fijn kwastje. Het verschil is dat dit kwastje ook wel degelijk een kwastje is! En geen sponsapplicator dat bijna niemand echt gebruikt. Het kwastje vind ik persoonlijk ook van degelijk kwaliteit, je oogschaduw hiermee aanbrengen is zelfs best fijn. Persoonlijk gebruik ik het vaak om een lichtje kleur oogschaduw in mijn ooghoeken aan te brengen. Met het kleine kwastje en de fijne haartjes gaat dit als vanzelf.


Eerste rij:

Glimmer - Buffer - Peachy - Hope - Fortune - Skylight - Transformer - Midnight Rainbow


Tweede rij:

Ice Cloud - Golden Coins - Cashmere - Tip Top - Yes Please - Green Machine - Smoothie


Derde rij:

Caffeine Fix - Latte - Pink Diamond - Creme - Drama Queen - Lonely Planet - Blacqua


Vierde rij:

Soft - New World - Favour - Sunset Hour - Super Gold - Winning - Brave - The RevolutionDit is de eerste look dat ik met dit palette maakte.Het is een groenere ooglook geworden omdat dat paste bij mijn kledij die dag; Ik gebruikte de kleuren: Buffer, Latte, Drama Queen, Green Machine, Smoothie en New World.


De conclusie is dat ik dit echt een geweldig palette vind dat ik dagelijks gebruik sinds ik hem in mijn bezit heb. De lookcreaties hiermee zijn echt eindeloos en de pigmentatie zit goed! Een echte aanrader dus.


5 opmerkingen:

 1. Niet alleen fijn dat er veel verschillende kleuren in zitten, vind het palette als geheel ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw er zitten zoveel mooie kleuren tussen, echt een heel mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, kan het niet aan zien. Staat hoog op mijn lijstje, maar heb al zo veel! Prachtige foto's en fijne review. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en ben er superblij mee. het is echt een veelzijdig palette waar je alle kanten mee op kunt.

  BeantwoordenVerwijderen