zondag 17 november 2013

Mobile Diary of a Dottie


Eerst was ik van plan dat ik één diary zou maken voor een maand. Maar de laatste weken zijn zo ongelooflijk druk! Dus heb ik besloten er eentje te maken van de afgelopen 2 weken.


Vorige week was vooral een drukke week als het komt op leren.  Ik had 12/11 namelijk een proefexamen van rechten voor welzijnswerkers. En oké, het is misschien maar een proefexamen en staat niet echt op punten. Toch is het al mooi meegenomen als je het dan al goed kent. Dus studeren maar!

In de foto van een vriendin van me hierboven zie je hoe snel het van concentratie naar een dutje kan gaan *lach*.


Toch moet er ook nog fun zijn, dus toen een leerkracht aankondigde dat hij een halfuurtje vroeger stopte op vrijdag, konden we niet snel genoeg weg zijn. Op naar de New Look om wat te shoppen! Een vriendin probeerde deze hakken, wat maat 36 is, terwijl zij een 34(!) heeft.Zaterdag morgen moest ik naar de tandarts voor een gaatje. De tandarts drukte me op het hart dat ik het toch beter met verdoving zou doen omdat het zo diep was, maar ik heb hier zo een enorme hekel aan! Eventjes op de tanden bijten dus en het toch zonder verdoving doen.

In de middag was het iets leuker. Twee vriendinnen kwamen en we gingen samen leren voor het proefexamen. Dit ging tot mijn verbazing best goed. Het motiveert wel als je iedereen goed ziet studeren.


In de avond stonden er gelukkig gezelligere dingen op het programma. We besloten wat bij te praten en gezellig een film te zien. We hadden allemaal wat lekkers opzij gezet of meegebracht (chips, marsmallows, snoepjes,..).


Zondag was een relaxdag, allemaal eens lekker uitgeslapen. Nadat ik mijn twee "studybuddies" had afgezet aan het station ging ik mijn buren eens een bezoekje brengen. Mijn buurvrouw had echt heerlijk chocoladebrood gebakken, echt zo lekker!


Maandag studeerde ik aan mijn proefexamen recht en hielp in de avond mijn buurvrouw. In tijdschriften zoals Libelle en Flair vind je vaak van die waargebeurde verhalen. Omdat we dit allebei zo graag lezen, knippen we dit uit en steken dit in een map zodat we dit later nog eens kunnen lezen. Anders beland het toch samen met het tijdschrift in de vuilbak.


Dinsdag had ik om 11 uur mijn proefexamen, dat nog verrassend goed ging, daarna gingen we de verjaardag vieren van een vriendin. Dit deden we in een van haar favoriete cafeetjes waar ik een Croque Monsieur nam.


Om 3uur gingen ik en Mariel nog eventjes shoppen voor cadeautjes en kleren. Uiteindelijk zat ik om 4u30 weer op de metro naar huis toe.


Woensdag ging ik tussen de lessen door naar de Starbucks met vrienden. Alhoewel ik er helemaal niet zo een fan van ben, gaat hun chocolademelk met karamel toch vlotjes binnen!


Vrijdagmiddag nam ik mijn neuspiercing! Als jullie graag mijn ervaring hierover horen in een artikel, laat het me dan zeker weten bij de comments!


Vrijdagavond ging ik met mijn ouders en broers op restaurant bij de italiaan. We namen allemaal kleine pannetjes met pasta, risotto,.. zodat we van alles wat konden proeven.

In de avond ging ik nog uit om een verjaardag te vieren, en was rond 11u30 thuis waar nog bezoek was van mijn ouders.


Dit weekend ging het vooral om leren. Ook ontdekte ik een geweldige serie "Once upon a time" waar ik helemaal verslaafd aan ben geraakt. 

Quote:“The whole point of the week is the weekend.” 

21 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Bij New Look hebben ze echt speciale hakken. Ben er ook altijd door gefascineerd, haha! En ik heb ook een hekel aan de tandarts. Ga om het jaar op controle en iedere keer lig ik daar met trillende benen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal! :) Ik ben nogal bang voor de tandarts hahaha! Je neuspiercing staat je trouwens supergoed!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! En die hakken van new look zijn echt mooi! En haha, ik ben ook bang van de tandarts!
  En je neuspiercing staat je echt mooi, ik ben wel benieuwd naar je ervaringen hierover! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my! Ik krijg honger van je foto's :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Wow, zonder verdoving bij de tandarts, weet niet of ik dat zou aankunnen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo diary post! Zonder verdoving een gaatje laten boren? Pff ik zou dat niet durven haha. Ik ben sowieso al geen fan van de tandarts :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabuousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's. Ik doe ook altijd zonder verdoving haha. Wat een leuke muis (voor je computer) heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je veel gedaan ja! Die starbucks ziet er zo heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! :)
  De tandarts is ook niet mijn favo uitje.. Ben al meer dan een jaar niet geweest, oeps.

  PS. Ik volg je via Bloglovin, zou het leuk vinden als je eens een kijkje bij mij neemt en me misschien zelfs terugvolgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gafe hakken! Leuke diary om te lezen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt hele leuke hakken! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, kijk snel op mijn blog voor meer informatie.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een tof overzichtje :-) Dat chocoladebrood ziet er lekker uit, misschien kan je het recept eens posten? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. gorgeous post dear! love blue heels! ♥
  Dear could you like my fanpage? Im young lover of fashion and i would like to share with my ideas with all people <3 if you also have got the facebook fanpage please share with me and i will also like this :)
  www.facebook.com/berriesfashion

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Jij hebt veel meegemaakt :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke diary! De pumps zijn wel mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke foto's! Je hebt echt veel gedaan haha. -Wat natuurlijk wel super leuk is-
  xxSophie

  BeantwoordenVerwijderen