donderdag 1 september 2016

Mascara Essence: Extreme Volume & Curl


Vandaag opnieuw een review van één van de nieuwe producten van Essence! De mascara die ik momenteel gebruik was ver op, en omdat ik toch benieuwd was geworden naar de nieuwe mascara's van Essence besloot ik de Extreme Volume & Curl mee te nemen. 


De verpakking vind ik wel leuk, niet extreem speciaal, maar gewoon, simpel en leuk. Hij heeft geen super stijlvolle uitstraling en de vorm is ook vrij basic. Maar door zijn opvallende kleuren zul je deze mascara snel terugvinden in je stash.


Essence heeft in deze 'False Lashes' mascara nog een andere variant genaamd: Dramatic Volume Unlimited. Ik heb even getwijfeld maar besloot toch de Extreme Volume & Curl mee te nemen. Dit omdat ik zag dat het kwastje een krulborsteltje is en ik had hier al goede ervaringen met andere mascara's mee.


Het krulborsteltje zou volgens Essence moeten zorgen voor een maximaal volume en gekrulde wimpers voor een valse wimperlook.


Dit zijn mijn wimpers zonder mascara op. Ik heb voor de rest ook geen make-up op. Enkel de 6u matt lip artist van Catrice waar ik onlangs een artikeltje over schreef. Dat kun je hier teruglezen.


En dit zijn mijn wimpers met enkel de False Lashes mascara Extreme Volume & Curl op.


Als eerste valt mij de mooie zwarte kleur van de mascara op. Of hij echt de indruk geeft dat ik valse wimpers aanheb, dat vind ik niet. Maar mijn wimpers springen er wel mooi uit. Hij spreid mijn wimpers goed, zorgt dat ze niet aan elkaar plakken en klontert niet. Volume geeft hij absoluut WEL, mede dankzij het krulborsteltje. Ik vind het altijd wel fijn om met een krulborsteltje te werken. Dan kan ik makkelijker aan mijn wimpers langs de kanten.


Essence komt zijn beloftes na wat deze mascara betreft. Hij zorgt voor een goed volume en mooie gekrulde wimpers. Ik zie wel nog steeds dat het mijn eigen wimpers zijn en geen valse, maar deze mascara kan wat mij betreft valse wimpers wel vervangen door zijn mooie zwarte kleur. Ik ben fan van deze mascara en gebruik hem sinds zijn aankoop dagelijks.

Ik kocht deze mascara van Essence bij Kruidvat voor €2,89. 


8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig effect geeft hij! Zelf heb ik de andere variant. Die is ook wel echt heel erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de andere variant heb ik inderdaad ook al hele goede dingen gehoord!

   Verwijderen
 2. Ik moet deze mascara nog testen, maar het resultaat ziet er alvast mooi uit bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het effect van de mascara is inderdaad heel mooi! super lange wimpers krijg je erdoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw hij ziet er echt super goed uit! Dat had ik niet verwacht voor die prijs;) Wat heb je ook mooie lange winpers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :) Ik vond de prijs ook wel echt een meevaller!

   Verwijderen