maandag 16 mei 2016

Persoonlijk: even bijkletsen!


Hai lieve lezertjes! Wat gaat de tijd toch snel, het is alweer mei. Dat betekent binnen een dikke maand lekker vakantie! Omdat het alweer bijna een jaar (!) geleden is dat ik nog een persoonlijke update gegeven heb vond ik het tijd jullie nog eens lekker bij te kletsen.

School & Werken 

Zoals in de 'over mij' pagina te lezen valt studeer ik aan de Erasmushogeschool in Brussel. Dit doe ik nog steeds. Nou ja , het is te zeggen, ik ben nog steeds ingeschreven. Maar met mijn hoofd zit ik ergens anders. Binnenkort komen de examens eraan die ik nog ga meedoen, gewoon, voor mezelf. Want volgend jaar ben ik van plan een ander weg in te slaan. Hogeschool was een mooie ervaring en het studentenleventje was echt even fijn. Toch kijk ik ernaar uit dit hoofdstuk te kunnen afsluiten. Het was leuk, maar niet 100% voor mij. Ik heb er geen spijt van maar het is tijd voor de volgende stap in mijn leven en dat is werken. Een logische stap natuurlijk. In september is er een grote kans dat ik (tijdelijk) parttime begin in de winkel waar ik nu mijn studentenjob doe. Ik leg de nadruk graag op tijdelijk omdat ik tegelijkertijd een opleiding zou doen in avondschool. Dit zou zo een drie maand duren en daarna zou ik graag een vaste baan zoeken wat aansluit bij die opleiding.

Het klinkt natuurlijk allemaal nog wat vaagjes maar ik ben van plan regelmatiger updates hierover te geven. Maar daarover later meer.

Liefde

Zoals in mijn vorige persoonlijke update te lezen viel en in al mijn mobile diary's ben ik al een tijdje samen met mijn lieve vriend Janko. Binnenkort zijn we 1 jaartje samen wat dus een leuke reden is om te vieren. Een dik feestje geven zullen we niet doen maar we zijn wel van plan lekker gezellig samen op restaurant te gaan.

Bloggen

Het is al een tijdje iets rustiger op mijn blog omdat ik bezig ben met nieuwe ideetjes en enkele veranderingen. Als eerste gaan de artikeltjes op mijn blog een iets andere weg inslaan. Tot nu toe was mijn blog voornamelijk een beautyblog maar ik zou graag de lifestyle iets meer doorvoeren. Ik zal nog steeds artikelen blijven posten over make-up waaronder veel reviews van producten. Maar er komen ook meer persoonlijke artikelen aan. Ook ben ik van plan meer recepten te posten en Do it yourself-artikelen. Omdat ik nog maar net begonnen ben met een beetje te koken en het daarom vaak makkelijk, simpele maar vooral lekkere dingen zijn vind ik dit iets leuk om met jullie te delen. Ook heb ik het goede voornemen flink te beginnen diëten en ook hierover zou ik graag mijn ervaringen delen. Genoeg lifestyle dus om over te schrijven!

Zo dat was even kort uitgelegd hoe het nu met mij gaat! De nieuwe ideetjes en veranderen komen vanzelf wel online of misschien wel met een aankondiging. Daar ben ik nog niet helemaal uit ;-).


7 opmerkingen:

 1. 1 jaar samen is zeker een goed reden om te vieren. Zo te lezen heb je veel plannen voor je blog. Ik maak graag review post, maar soms wil je ook wel eens iets anders idd. ;-) Ik ben benieuwd naar je volgend artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat jullie al bijna een jaar samen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om weer een persoonlijke update te lezen! Recepten vind ik altijd leuk om te lezen dus daar ben ik wel heel benieuwd naar eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd met het jaar samen zijn! nouja, bijna dan :) en spannend dat je gaat werken ipv je opleiding afmaken. ik vond de stap van werken naar weer naar school gaan enorm lastig. bij werken kreeg je ofcourse geld maar als ik thuis kwam had ik geen huiswerk o.i.d. haha :) oh en gewoon posten op je blog wat je wilt, ik ben benieuwd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je meer over lifestyle gaat schrijven! Recepten en DIY´s zijn altijd welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd wat je qua opleiding en werk staat te wachten, maar ik vind het mooi dat je de keuze maakt. Als iets niet bij je past, moet je er niet mee doorgaan omdat je denkt dat dat moet ofzo. En ik ben benieuwd naar je ideeën voor je blog! X

  BeantwoordenVerwijderen