zondag 8 februari 2015

Mobile Diary: februari #1


De examens zijn gedaan en dat betekent dat mijn 'normale' leven ook weer helemaal aan de gang is. De Mobile Diary's zijn dus weer helemaal terug van weggeweest. In dit artikeltje vind je foto's uit mijn leven van afgelopen week.Op maandag had ik pas na de middag les dus keek ik tijdens mijn ontbijt nog snel eventjes naar een aflevering van Grey's Anatomy.


Op dinsdagmorgen had ik 3uur rijles. Na zo lang achter het stuur te zitten heb ik altijd de rest van de dag pijn aan mijn knieën. Heeft iemand hier trouwens soms ook last van?


Tembo weet steeds de beste plaatsjes te vinden om in de weg te liggen. Hier kwam hij net voor mijn laptop liggen terwijl ik aan het werk was voor school. Natuurlijk is hij dan steeds zo schattig dat ik hem maar gewoon laat liggen.


Ik gebruikte de app Shazam om het nummer 'In my veins' op te sporen.


Voor de eerste keer die week ging ik eens een hele dag naar school op vrijdag. Sinds 2015 is gestart heb ik alleen nog maar drukke weken achter de rug waar steeds ongeplande dingen gebeuren. Ik kijk er stiekem een beetje naar uit wanneer alles wat rustiger gaat worden. 


Na de les ging ik op vrijdag ook nog eens vlug shoppen waarbij ik EINDELIJK eens een bezoekje bracht aan de Primark in Brussel. Omdat er steeds wachtrijen waren om binnen te geraken had ik besloten nog eventjes te wachten. Toen er geen wachtrijen meer te bespeuren waren ging ik toch maar eens een kijkje nemen binnen. Achteraf bracht ik ook een bezoekje aan de New Look. 
Shoplog komt er snel aan!


De guilty-look van Tembo toen ik hem betrapte terwijl hij op mijn nieuwe aankoopjes lag. 


Face of the day op zaterdag met het 'W7 In The Buff'' palette. Jawel, ook hier komt snel een review van! 


Op zaterdagavond ging ik op restaurant met enkele vrienden want eentje daarvan was er jarig! Daar nam ik een lekkere spaghetti en achteraf een Dame Blanche. Njam!


En daarna gingen we naar een fuif met super goede muziek. Het was namelijk niet alleen de muziek van nu maar ook leuke muziek uit de 90's! Dat vind ik echt heerlijke muziek om op te dansen. 


Mijn visjes Gaz & Snooki (vernoemd naar de personen van Jersey en Geordie Shore. Mijn jongste broer en ik zijn dol op deze reality shows) houden me gezelschap tijdens het werken voor school en mijn blog. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat het mogelijk was gesteld te raken op visjes maar met hun vrolijke gezwem geven ze je best wel een rustig gevoel. 

16 opmerkingen:

 1. Wat een leuke week!!! :) en je kat is echt lief!!! ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk overzicht heb je weer gemaakt....gelukkig is je "normale' leven weer helemaal aan de gang, minder stress en weer heerlijk aan allerlei leuke dingen toe komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk overzichtje! Heel erg fijn dat de examens achter de rug zijn. En ooh, die Dame Blanche ziet er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Oh super leuk altijd die feesten met 90's muziek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzicht, leuke foto's! Ik ben dol op dame blanche, deze ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hah, leuke namen voor je vissen :-) 3 uur rijles aan een stuk, zeg, wow wat lang! Ik kan begrijpen dat je kniën dan pijn doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je naar de Primark bent geweest. Ik ben er 1 keer geweest en was ook druk toen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! En wat ziet Tembo er toch schattig uit! ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh, Greys Anatomy. Dat kijk ik ook weer sinds een jaartje.. :) en dame blanche.. hm, dat lust ik ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aww wat een lieve foto met Tembo<333
  Om van weg te smelten. Leuk foto overzichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Tembo is een beauty! 3 uur rijles achter elkaar is een lange ruk zeg! Ik deed meestal anderhalf uur, vond ik wel genoeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's (vooral die van Tembo ;-)). Hopelijk lukt het met de rijles!

  BeantwoordenVerwijderen