zaterdag 24 januari 2015

Life Update: examens, onhandigheid, reviews


De afgelopen twee weken waren er eventjes geen Mobile Diary's meer en ook de gewone artikeltjes stonden op een laag pitje. Hiervoor heb ik een goede reden want de afgelopen weken had ik namelijk examenperiode en de week daarvoor was ik op skivakantie. Daardoor was het dus een beetje moeilijk om zo ver vooruit te schrijven met artikeltjes. Ook mijn wekelijkse Mobile Diary's zijn niet online gekomen omdat ik simpelweg niet zoveel foto's heb getrokken. En een heel artikel met foto's hoe ik aan het studeren ben is best wel saai. Dit gezegd zijnde ben ik vanaf maandag weer helemaal terug met leuke artikeltjes want dan zijn mijn examens eindelijk afgelopen. Dus ik zou zeggen, stay tuned! Maar voordat we daaraan beginnen heb je hier nog even een klein overzichtje van de afgelopen weken van 'afwezigheid'.


Van 26 december tot 3 januari was ik te vinden op skivakantie in La Plagne.
(Over de aankomst lees je hier een beetje meer)
Hele leuke vakantie met prachtige uitzichten, wauw! Als ik ooit nog eens de kans heb om terug te keren, doe ik dit zeker en vast. Maar dan ga ik zelf ook wel op de skilatten staan, haha.


De volgende weken hebben in teken gestaan van mijn examens.
Kort gezegd gingen mijn examens niet hoe ik ze had verwacht. Ik had mij wel voorbereid op twee examens dat minder goed zouden gaan. Maar die twee werden er al snel vier en dat allemaal achter elkaar. Mijn motivatie was dus na de vierde al helemaal onder 0% gezakt. Die onzekerheid kwam vooral voort uit de dubbele gissystemen die ze in de examens hadden gestoken. [Voor wie niet weet wat dat is. Als je een fout antwoord of helemaal geen antwoord geeft op een vraag dan krijg je niet gewoon een 0, maar -1]. Het zal dus afwachten zijn tot de resultaten om te weten of het echt zo slecht is gegaan als ik dacht.


Op zondag (11/01) kreeg mijn onhandigheid een nieuw dieptepunt toen ik mijn rekje met nagellak liet vallen. Gelukkig waren er maar twee nagellak-potjes kapot van de tientallen die ik heb, maar die twee waren dan ook overal in mijn kamer gespat. Zo vond ik de kleur groen terug op mijn kleren, op mijn witte(!) meubels, mijn witte(!) bedsprei, mijn muren, het parket in mijn kamer, mijn spiegel,... En de enige manier om nagellak ergens vanaf te krijgen is met dissolvant. En iedereen weet dat dit niet de lekkerste geur is die er bestaat, dus kun je je al inbeelden dat mijn kamer niet zo goed rook achteraf. Ach ja, het resultaat is dat ik nu mijn nagellak niet meer in rekjes ophang, maar bewaar in een lade in mijn bureau.


Hoewel ik examens had ben ik deze maand toch enkele keren eventjes gaan shoppen en ik ben van plan hier snel een artikeltje over te maken. Zo heb ik bijvoorbeeld de lip liner 06 Satin Mauve gekocht van Essence die erg lijkt op de kleur Soar van Mac. Heel leuk, hier zocht ik al even naar! Sinds ik weet dat Mac test op dieren ben ik niet zo een grote fan meer van hun producten en ben ik blij dat ik nog niets van het merk gekocht had omdat ik het altijd best duur vond. Ik hou me dus voorlopig wel bij budgetproof.


Oh en deze vrijdag plaatste ik een bestelling bij de webshop Make-up Musthaves en dit werd zaterdagmiddag al geleverd! Wauw wat een snelle service zeg, vooral als je denkt dat dit pakketje van Nederland komt en ik in BelgiĆ« woon. Ik had dit pakketje dus eigenlijk pas maandag in de bus verwacht. Niet dat ik het erg vind dat ik deze prachtige palettes nu al kan bewonderen. Van deze schatjes komen binnenkort dus snel reviews online!


21 opmerkingen:

 1. Hello Dear :* This post is great !
  Do you want to follow each other? or can you click in link on my last post? :)
  http://kasjaa.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen van je nagellak! Je heb wel een mooie oogschaduw Palet uitgekozen, wat een geweldige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn zeg zo'n skivakantie :)
  en wat een mooi palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh, wat moet dat er uitgezien hebben, alles onder de spettertjes nagellak, zelfs op het kastje ziet het er al erg uit, en dat is maar een klein gedeelte...mooie palettes heb gekocht bij the beautymusthaves....ik kijk uit naar de reviews

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat erg zeg van je nagellak zal wel echt een hele klus zijn geweest om het op te ruimen. Wat heerlijk dat je op Skivakantie bent geweest wil ik ooit ook nog doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat erg van die nagellak! Hopelijk vallen die examens beter mee dan je denkt. Dat gissysteem mogen ze echt eens afschaffen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh nee, wat een ramp, dat flesje nagellak! :-( Heb dat ook eens voorgehad, op een vaste vloer... mommy was not amused.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ramp van dat flesje nagellak! :o Ik ben benieuwd naar je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O, nee hoppe heb je der alles uit gekregen. Ik heb juist een blog geplaatst van de week hoe je die der uit krijg alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kei leuke palette!

  www.homemade-stories.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pff, die dubbele gissystemen klinken belachelijk zeg! Ik hoop dat de resultaten zullen meevallen! Komt vast goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah balen van je nagellak! Wat een rommel moet dat zijn geweest haha..
  Die lipliner staat je erg mooi! Mooi kleurtje is het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah gelukkig dat je weer wat meer vrije tijd hebt! En nooo die nagellak! Ik baal altijd al als een stekker als ik met een natte nagel tegen kleding aanstoot waardoor er nagellak op komt. Maar die spetters!! Wat een hel. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk artikel, wat erg dat je nagellak is gevallen, ik laat die van mij ook best vaak vallen *per ongeluk* maar er is er gelukkig nog nooit een kapot gegaan!
  Liefs Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Balen van die nagellak. Ik heb een keer de remover laten vallen op mijn bureau en de remover beet in de verf. Helaas haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog even heeeel veel succes met leren! En wat balen van die nagellak zeg, eerlijk gezegd had ik niet eens verwacht dat die potjes zo snel kapot konden!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh my god, gelukkig waren er maar twee flesjes nagellak kapot!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Balen van je examens! En wat een mooi kleurtje, die lipliner! X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een rampenfoto van die nagelak op al die prachtig witte spulletjes! Hopelijk vallen de examenuitslagen toch nog een beetje mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De palettes die je hebt besteld zijn echt mooi, vooral die van W7!
  En wat balen zeg van je examens.

  BeantwoordenVerwijderen