donderdag 20 oktober 2016

Primark: Ps.. Fashion Nails Stone Cold


Ik had al enkele keren gelezen dat de valse nagels van de Primark best goed zijn. Mijn nieuwsgierige zelf wou dit natuurlijk ook graag testen dus bij mijn laatste bezoekje aan de Primark nam ik een setje mee. Ik gebruik niet heel vaak valse nagels, maar voor een feestje durf ik ze soms wel eens gebruiken. Ik heb niet zo een hele mooie nagels van mezelf dus dit is een makkelijke en ook goedkope manier om dat te verbergen.


Ik koos voor de kleur 'Stone Cold'. De naam zelf doet de nagels volgens mij wel niet veel eer aan, ik vond bijvoorbeeld 'Perfect Nude' een veel betere naam die hier meer bij past. De kleur van de nagels is dan ook een heel mooi nude kleurtje.

In een pakje zitten 24 valse nagels, waarvan 12 verschillende soorten dus je hebt altijd een paartje dat bij elkaar past. Het is soms wel even zoeken naar hetzelfde maatje. Maar eenmaal dat je voor elk van je nagels de juiste maat hebt gevonden, kun je beginnen met plakken. De lijm zit er dan ook bij.Dit is hoe de nagels eruit zien als ik ze net hebt opgeplakt. Ik moet toegeven dat de valse nagels mijn vingertoppen echt heel goed omhullen en stevig aanvoelen.Voor mij persoonlijk waren de nagels net iets té lang om mee te kunnen werken. Ik heb ze dus geknipt en gevijld en ook dit ging heel makkelijk.


Door de goedkope prijs had ik gedacht dat de nagels er dezelfde dag nog zouden afvallen, maar ze bleven toch een goede twee dagen zitten. Met een beetje geluk kan je ze misschien zelfs drie dagen aanhouden. Het is natuurlijk niet een hele week, maar dat kun je ook niet verwachten voor €1,50 vind ik. De nagels hinderden me ook niet bij klusjes of huishoudelijk werk en ik heb er ook wat complimentjes over gekregen!

Ik ben echt fan geworden van deze valse nagels. Oh, en ik ben ook helemaal verliefd op deze kleur. Bij mijn volgende bezoekje aan Primark neem ik er zeker en vast nog een paar mee!

Je kunt deze nagels kopen bij Primark voor €1,50.

Heb jij al ervaring met de valse nagels van Primark of valse nagels in het algemeen?


10 opmerkingen:

 1. Valse nagels zijn niet zo mijn ding, maar ik vind het er wel heel mooi uitzien. Fijn om te horen dat ook zulke goedkope nagels blijkbaar van goede kwaliteit zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat je gewoon huishoudklussen blijven doen met deze nagels vind ik al heel wat. Al blijft hij niet lang zitten is het wel geinig om af en toe te gebruiken als je nepnagels leuk vind. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ze wel proberen maar ben bang dat ze er opeens af vliegen op een gegeven moment xD zou echt iets voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zien ze er goed uit zeg!! Ik doe het eigenlijk nooit, maar het resultaat is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze zelf heel fijn, maar door wat ik dagelijks doe is het gewoon heel onprettig om nepnagels te dragen. Fijn review! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik draag ook regelmatig nepnagels maar als ze er af zijn merk ik dat mijn nagels erg broos en zacht zijn dus ik probeer ze niet te vaak te dragen. Ze zien er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er mooi uit hoor! Hele fijne kleur ook. Zelf draag ik geen nepnagels maar het is een leuk alternatief, zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er echt super leuk uit! Zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het kleurtje vind ik erg mooi. Ik kook veel dus lange nagels is helaas onmogelijk haha.

  BeantwoordenVerwijderen