donderdag 29 september 2016

KIKO Scrub & Peel gezichtsdoekjes


Zoals jullie al gemerkt zullen hebben is er geen shoplog online gekomen van mijn vakantie in Tenerife. De reden daarvoor is dat ik er gewoon heel weinig gekocht heb. Zoals jullie in mijn vakantievideo konden zien hebben ik en mijn vriend vooral veel activiteiten gedaan, dus shoppen kwam zo een beetje op de tweede plaats. Maar deze gezichtsdoekjes van Kiko zijn wel in mijn valies terug naar huis beland en vandaag geef ik er jullie mijn mening over.


Ik was naar deze Scrub & Peel gezichtsdoekjes al nieuwsgierig toen bekend raakte dat Kim Kardashian hier heel enthousiast over was. Ik volg de Kardashian-familie helemaal niet op de voet, maar het is algemeen geweten dat de familie meer dan genoeg geld heeft om rond te komen. Als dan een Kardashian kiest voor een redelijk goedkoop merk in plaats van een high end product, dan ben ik toch bereid dat product ook eens te testen.


In deze KIKO Scrub & Peel gezichtsdoekjes zitten 20 stuks. De verpakking vind ik mooi en zelfs een beetje glamoureus door het metal-roze effect. Je kan makkelijk aan de scrub & peel doekjes aan door de makkelijke klik-opening. Ook zorgt die ervoor dat je de sluiting terug goed toe kan drukken en de doekjes dus niet uitdrogen.Zoals je op de twee bovenste foto's kunt zien heeft elk doekje een zachte en een ruwe kant. Het is vooral de bedoeling dat je de ruwe kant gebruikt om hiermee je gezicht te scrubben. Hou je van een lichte scrub voor je gezicht dan zijn deze doekjes niet voor jou want ze zorgen voor een diepe en soms wat ruwe reiniging. Persoonlijk maak ik mijn gezicht eerst even vochtig door middel van een nat washandje. Anders is het scrubben toch wat te ruw vind ik zelf. Achteraf voelt mijn gezicht eerst heel droog aan, maar na wat tonic te gebruiken en achteraf een gezichtscrème heb ik net een babyhuidje!


Oké ik ben fan, heel simpel. Wel zou ik deze doekjes maar maximaal 2 keer gebruiken in een week omdat ze best ruw zijn voor je gezicht. Je gezicht is grondig gescrubt met deze doekjes en na een gezichtscrème voelt je gezicht heerlijk zacht en gereinigd aan. So Kim Kasdashian wasn't lying, want ik ben nu ook heel enthousiast over deze Kiko Scrub & Peel doekjes.

Je kunt deze gezichtsdoekjes kopen bij KIKO voor €5,90!


7 opmerkingen:

 1. Handig zo'n scrub via een doekje! Deze zou ik ook willen aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig zeg, ik kende dit nog niet! Het klinkt wel ideaal:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat mijn huid het niet aan kan hihi, maar inderdaad zeker ook niet te vaak gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat Kim niet hebt gelogen. ;-) Een ruw gezicht daarna dat vind ik minder, maar hoe je beschrijft is te doen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me echt een handig product, gelijk snel klaar met scrubben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm, je hebt mij enorm benieuwd gemaakt! Klinkt perfect voor mijn huidje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel erg benieuwd geworden! Ik wil dit wel eens proberen.

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen