vrijdag 23 september 2016

Action nagellak Remover Pads met Aloë Vera


Bij mijn laatste bezoekje aan de Action kocht ik deze nagellak Remover Pads met Aloë Vera. Ik had er al enkele keren eerder voor gestaan maar deze keer besloot ik ze toch echt mee te nemen. De potjes leken heel compact en dus makkelijk om mee te nemen en ook de geur sprak me aan.


Remover pads vind ik vooral heel handig om mee te nemen onderweg. Moest er opeens heel wat van je nagellak zijn afgebrokkeld, dan heb je toch fijn enkele remover pads op zak om je nagellak te verwijderen. Je zit dan wel zonder nagellak op, maar dat is beter dan hier en daar restjes nagellak.

Ik koos deze Remover Pads in de variant Aloë Vera, maar je kon ook nog kiezen uit aardbei of groene appel.


In elk potje zitten 30 pads. Bij het openen en gebruiken van de pads heb je inderdaad geen last van de typische disolvant geur. Een heel groot pluspunt! De remover pads zijn wel echt heel dun. Daar was ik voor het gebruik ervan wat sceptisch over, maar dat bleek onterecht. Ik heb per hand maximum twee remover pads nodig om de nagellak weg te halen. Ondanks dat ze dun zijn voelen mijn vingers achteraf niet uitgedroogd aan, in tegendeel zelfs, de pads zijn goed vochtig en achteraf blijft er wat een olie-laagje achter dat een verzorgend gevoel geeft.


Zoals ik eerder al vermelde zijn deze remover pads heel makkelijk om onderweg mee te nemen door de compacte verpakking. Ook over de werking ben ik zeer te spreken. Ze halen je nagellak makkelijk weg en er blijft een verzorgend gevoel achter door het 'olie-laagje'. Persoonlijk was ik mijn handen achteraf wel even voordat ik opnieuw mijn nagels lak. Kortom, ik ben tevreden over deze remover pads!

Ik kocht deze Remover Pads met Aloë Vera bij Action voor €0,95.  

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze geprobeerd maar de andere variant die met aardbei geur als ik mij niet vergis? En ik vond ze ook enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze eens meegenomen op vakantie en ik vond ze wel handig, maar mijn moeder totaal weer niet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit lijkt me zo handig voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben hier wel benieuw naar! Ik heb een slechte gewoonte en pulk mijn nagellak er altijd af. Heel slecht ;-)

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mij lijkt dit ook zo handig voor in je tas! Xx

  BeantwoordenVerwijderen