maandag 2 november 2015

Mobile Diary: Oktober


Dit is een maandelijks artikel dat online komt op De Dotties. In mijn Mobile Diary artikel vertel ik enkele hoogtepunten van de afgelopen maand en laat ik bijpassende foto's zien.


Voor ons vier maand samen ging ik en mijn vriend lekker eten bij de Italiaan met als laatste dit lekkere dessertje!


Ik ging met een vriend een dagje shoppen naar Gent. Ik heb altijd al vaak positieve dingen gehoord over Gent, maar qua shoppen vond ik het niet de beste stad ooit. Er is niet echt één grote winkelstraat maar verschillende straten waar winkeltjes te vinden zijn. Wat het veel gemakkelijker maakt winkeltjes over te slaan simpelweg omdat je de straat niet vind of voorbijloopt. Ik hou meer van één straat of plek waar alle winkeltjes te vinden zijn. Mijn oriëntatiegevoel is al verschrikkelijk slecht dus in Gent zou ik heel snel verloren lopen. Gelukkig wist de persoon waar ik bij was wel zijn weg haha. Na meer dan een jaar van niet naar de kapper gaan bracht ik eindelijk toch weer een bezoekje. Na mezelf een groot duimpje omlaag te geven heb ik afgesproken om elke drie maand langs te gaan. Mijn haar is gelukkig maar een heel klein stukje korter en vooral veel gezonder. Ik heb trouwens ook enkele goede tips gekregen die ik binnenkort in een artikel deel! 


Mijn lieve vriend verraste me door onverwacht aan mijn deur te staan met bloemen. Het heeft even geduurd voordat de knopjes opengingen maar na enkele dagen kwamen er prachtige lelies tevoorschijn. 


Mijn moeder vierde met een groot deel van de familie haar verjaardag bij een restaurant. Het eten was daar echt zo lekker! Het was een brunch dus je kon steeds gaan bijhalen zoveel als je wilt. De foto hierboven is eentje van het voorgerecht. Ziet er super lekker uit toch? 


Ook gingen we samen met een ander koppel waar we heel goed bevriend mee zijn naar de cinema. We kozen voor de film "terug naar morgen", een Vlaamse film dat volgens ons een echte aanrader is. Je moet er wel je hoofd bijhouden want als je één scene mist is het moeilijk om het hele verhaal te begrijpen. Het laat ook een hele indruk op je achter na de film. Een Vlaamse topper, wat mij betreft. Achteraf gingen we ook nog enkele cocktails drinken als afsluiter van een hele leuke avond. 


Deze maand begon ik eindelijk weer volop met bloggen. Ik heb altijd wat last van een zomerdipje bij artikels, maar met de herfst ben ik weer helemaal geïnspireerd geraakt. Verwacht binnenkort dus opnieuw weer een hele hoop leuke artikels!


Ik ging met 2 vrienden een namiddag naar de Avenue Louise en boulevard de Waterloo in Brussel. Dit is een straat in Brussel waar je veel dure winkels (Chanel, Armani, Vuitton,...) vind. Jammer genoeg ben ik met mijn studentenbudget niet veel, dus heb ik niets gekocht. Maar soms vind ik het gewoon leuk om zulke winkeltjes te zien en inspiratie op te doen. De bovenste foto is genomen dicht bij het justitiepaleis in Brussel waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. 

17 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! Dat dessert ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je naar Brussel bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat eten ziet er heerlijk uit zeg!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd met jullie 4 maand samen, het dessert ziet er wel uit als een soort kunstwerkje, haast zonde om van te eten....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Gefeliciteerd nog met jullie 4 maand samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die lipfinity kleurtjes zijn mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig die lelies, wat lief van je vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gent lijkt me prachtig! En wat leuk dat je weer volop aan het bloggen bent, ben benieuwd naar je artikels :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben het helemaal met je eens qua Gent betreft, mooi maar geen walhalla.
  Hele leuke foto's en leuk dat je weer meer aan het bloggen bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke foto's! Die lip kleurtjes zien er alvast belovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben benieuwd naar je komende artikels :). En dat eten ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh, dat toetje ziet er echt heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk weekoverzicht! Dat toetje ziet er heel lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat dessertje bij de Italiaan ziet er heerlijk uit! Gent is een mooie stad, maar voor mensen die er nog niet geweest zijn of er niet vaak komen kan het inderdaad een beetje chaotisch overkomen qua winkels! Die Vlaamse film heb ik nog niet gezien, maar het lijkt me een leuke film!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oh die potloden zulke mooie kleurtjes love it! erg leuke kleurtjes, fijne week meid

  BeantwoordenVerwijderen