maandag 30 november 2015

Mobile Diary: November


Het einde van de maand betekent een nieuwe Mobile Diary! De afgelopen maand ging ik onder andere een weekendje naar Düsseldorf, kocht ik de meeste cadeautjes voor kertmis, ging ik naar de voetbal kijken en was ik jarig!De maand fijn beginnen door met enkele vrienden gezellig iets te gaan drinken. Eventjes van het drankje van mijn vriend proeven, maar alcohol is echt mijn ding niet haha. 


Wakker worden naast je vriend en beneden staan er vers gebakken wafeltjes te wachten van je schoonmama, *zucht* helemaal geweldig. Een betere manier van wakker worden ken ik niet. 


Brussel is misschien niet helemaal 'the place to be' voor het moment. Maar een plaats kan nooit overal slecht zijn. Eventjes ontspannen in dit mooie park bijvoorbeeld en je vergeet helemaal waar je eigenlijk bent. 


Ik ging met mijn ouders, vriend en broer een weekendje naar Düsseldorf in Duitsland! 


In Düsseldorf waren ze al rustig de kerstmarkt aan het opbouwen. Hierbij hoorde ook dit grote reuzenrad. Jammer genoeg zijn we er niet op geweest maar het leverde wel een mooie foto op. 


Na ons ontspannende weekendje gingen ik en mijn vriend alvast de meeste kerstcadeautjes kopen. Zo hoeven we ons hier al niet meer druk over te maken. Achteraf pakten we ook alles meteen in wat zo een goede twee uur duurde! 


Op 28 november was het mijn verjaardag! Deze lekkere taart had mijn grootvader voor mij gebakken, super lekker! 


We maakten er een gezellig avondje van voor al mijn ouders met als begin van de avondje deze hapjes.


De dag erna gingen ik, mijn vriend en zijn familie naar de Anderlecht voetbalmatch zien. Ik ben niet zo een grote fan van voetbal maar omdat we in de loges konden zitten leek het mij wel eens leuk om mee te maken. Anderlecht won ook de match dus zat de sfeer ook helemaal goed! 

6 opmerkingen:

 1. Ohhh, die versgebakken wafeltjes,... ik ruik ze haast als ik er naar kijk...zo lekker...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Die versgebakken wafels zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulke leuke foto's! Gaaf van dat weekendje weg, en wat heerlijk van die wafels :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een geweldige novembermaand. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk ook dat je mee ging naar voetbal, ik vind het zelf wel heel leuk om naar wedstrijden heen te gaan, je zit dan ook helemaal in de sfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkige verjaardag! Die wafels zien er alvast heeeerlijk uit!
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen