woensdag 3 september 2014

Kruidvat Body Lotion: Pink Grapefruit & Lemon


Ik weet niet hoe jullie dichtstbijzijnde kruidvat in elkaar zit, maar ik vind er zelden snel iets terug. Pas toen ik onlangs naar tandpasta zocht, vond ik eindelijk al de body lotions terug. Het is natuurlijk veel logisher dat de body lotions bij de tandpasta staan en niet bij alle andere verzorgingsproducten. Maar goed, toen ik deze Body Lotion van Kruidvat zelf zag staan kon ik hem niet laten liggen!De verpakking
Het eerste wat je natuurlijk opvalt is de mooie verpakking. Een echte eye catcher! Er zijn verschillende kleurtjes gebruikt en vrolijke tekeningetjes. De kleuren passen ook bij de ingrediƫnten van de body lotion, fijn! Het maakte me meteen nieuwsgierig naar andere body lotions van kruidvat. Jammer genoeg was er op dat moment enkel Pink Grapefruit & Lemon aanwezig.

De geur
De body lotion ruikt exact hoe hij zou moeten ruiken: fruitig! De grapefruit komt vooral naar voor (maar misschien denk ik dit omdat ik lemon nog niet zo vaak geroken heb). De inhoud doet me wel een beetje denken aan een yoghurt. Een hele zachte body lotion om uit te smeren maar de geur is echt optimaal.


Wat Kruidvat beloofd
Laat je huid opleven door haar af en toe te verwennen met een laagje Kruidvat Body Lotion Pink Grapefruit & Lemon. Voel hoe de pure grapefruit je zinnen prikkelen, terwijl de glycerine je huid heerlijk zacht en soepel laat aanvoelen. De rest van de dag is het tijd om te stralen. Dermatologisch goedgekeurd.
Na bad of douche aanbrengen over het hele lichaam. Wordt gemakkelijk door de huid opgenomen.

Mijn mening
Ik vind deze douchegel echt een aanrader. Hij smeert inderdaad makkelijk uit en trekt ook makkelijk en snel in de huid in. Ook de geur blijf je nog een tijdje ruiken. Meestal trek ik in de avond na het insmeren meteen mijn pyjama aan en nu ruikt mijn hele pyjama naar deze body lotion, heerlijk! En dit alles maar voor een prijsje van €1,50. Ik ben zeker van plan nog meer van hun body lotions uit te proberen.

Dit flesje body lotion van 250ml is bij kruidvat te koop voor €1,50!


Quote: There are some things that money cannot buy. Like manners, morals, intelligence & class.

4 opmerkingen: