zondag 24 augustus 2014

Mobile Diary: Visjes, Extensions, Cinema


De voorlaatste week van augustus is alweer voorbij en voor mij is die dan ook meteen voorbij gevlogen. Elke dag was er wel iets te doen: ik heb drie nieuwe huisgenootjes, heb enkele familie feestjes achter de rug, heb mijn nieuwe extensions voor de eerste keer in gehad en nog veel meer!Mijn mama had onlangs op een marktje een bokaal gekocht dus gingen we maandag drie visjes kopen. Uiteindelijk bleek deze bokaal toch wel wat te klein te zijn voor deze lieverdjes, dus kregen we de volgende dag al meteen een veel grotere aquarium en zijn ze verhuist van de living naar mijn kamer. Heeft best wel iets gezellig en rustgevend.


Dinsdag deed ik mijn nieuwe extensions in en was ontzettend blij dat deze echt heel goed bij mijn eigen haarkleur passen. Dit was namenlijk niet echt het geval bij mijn vorige extensions. Di betekent dus dat ik deze veel vaker zal dragen. Bye Bye, kort haar.


Dinsdagavond ging ik naar de kermis in Merchtem waar ook een live optreden was van een coverband. Natuurlijk vergat ik weer foto's te trekken. Snapchat to the rescue dus. 


Woensdagmorgen wakker worden met Tembo ♥


Het begon met één plankje, daarna waren het er twee, achteraf drie en woensdag ging ik nog twee plankjes bijhalen. Vijf plankjes nodig voor mijn nagellak. This is getting serious.Mijn kleine broer besloot om het nieuwe schooljaar te beginnen met een compleet nieuwe kamer. Verven dus! 


Een aflevering van Geordie Shore bekijken! 


Donderdag ging ik eerst met een vriendin naar Brussel lunchen en daarna had ik een familiefeest bij mij thuis. Er zijn maar een paar voordelen aan een familiefeest bij je thuis en de lekkere hapjes zijn er zeker een van.


Donderdagavond ging ik naar de avant-première van Into the storm. Echte aanrader trouwens, super spannend.Zaterdag had ik opnieuw een familie feestje in Gent. En wat een geweldige tuin zeg hadden ze zeg. Gewoon dit riviertje in je achtertuin hebben is toch geweldig. Ook heeft hij een bootje waarmee hij een toertje kan gaan doen, wat leuk zeg. 


Mijn aankopen op een marktje zondagmorgen. 


Quote: You have to dream before your dreams can come true.

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! En wat heb je veel nagellak, wauuwie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die visjes! En wauw, wat heb je je nagellak mooi zo op die planken. Zou ik ook moeten doen, ik heb nu enkel mijn OPI lakjes uitgestald in zo'n OPI-stelling van een limited edition, maar de rest zit verstopt in een lade. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat heb je veel nagellak! Leuk zo met die planken X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je visjes hebt, lijkt me inderdaad rustgevend. Ben wel benieuwd naar die film! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cool die nagellak zo, ik heb minstens zoveel als jij maar zit allemaal in een grote doos weggestopt, best zonde eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je extensions zien er inderdaad goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Haha Geordie Shore is zo leuk om te kijken he, echt lachen :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die plankjes voor je nagellak wil ik ooook! Ze zijn alleen steeds uitverkocht!

  BeantwoordenVerwijderen