woensdag 2 april 2014

Dottie Diary: Maart


Maart was voor mij weer een hele drukke maand. Niet alleen voor school had ik enorm veel dingen te doen, ook wat betreft weggaan had ik een enorm levendige maand. Van de zon en carnaval tot helemaal in de Ardennen.

Ik ging met Elly 'Winter's tale' bekijken in de cinema. Elly vond hem best wel goed, ik net iets minder. Wel leuk om één keertje te bekijken maar ik zou hem niet zo snel opnieuw gaan kijken. We waren met de auto en hadden ons geparkeerd op de parking bij het Atomium. Of het nu licht of donker is, ik blijf het prachtig vinden.


Met Elly ging ik later die week een vriend ophalen, maar niet voordat we bij de Mcdonalds waren gestopt voor een mcflurry en een milkshake!


Voor een opdracht voor school moesten we naar de basiliek van koekelberg in Brussel. Zelf was ik hier heel enthousiast over want ik wou hier altijd al eens naartoe. Voor de kerk is er ook een enorm grasveld waar we een paar uurtjes zijn blijven zitten in de zon. Hiervoor heb ik later wel de prijs betaald, ik was namelijk helemaal verbrand. 


Basiliek van koekelberg.


Maart was een maand waarin mijn haar in het algemeen best wel goed lag. Wat heel zelden voorvalt bij mij! 


We gingen samen met ons gezin en een paar vrienden een weekendje naar de ardennen. Jammer genoeg was dit het slechtste weekend wat het weer betreft in maart. Toch hebben we er nog een heel gezellig weekend van kunnen maken.


Alhoewel we zelf ons hondje meehadden, brachten vrienden ook hun chiwawas mee. Elke keer dat er iemand in de zetel gaat zitten komen ze meteen op je schoot liggen. Super lief!


We bezochten de citadel van Dinant, waar we met het uitzicht enkele leuke foto's trokken. Hierboven eentje van mij en mijn jongere broer.


Deze maand heb ik echt enorm genoten van de zon! Van mij zou het een heel jaar door mooi weer mogen zijn. Met af en toe eens regen misschien, omdat het moet. Maar sneeuw hoeft van mij absoluut niet. 


Afgelopen vrijdag ging ik naar een gala dat georganiseerd was door de studenten van mijn hoge school. Uiteindelijk kwam ik om 6 uur in de ochtend thuis. 


Veel tijd om uit te slapen had ik niet zaterdag want om 1u in de middag kwamen Mariel en Julie om carnaval te gaan vieren.


Ik heb super lang getwijfeld over wat ik ging aandoen. Uiteindelijk vond ik leopard oortjes waarbij ik nog een passend kleedje had. 

Maandag ben ik begonnen aan mijn stageweek en volgende week paasvakantie! Hopelijk heb ik dan meer tijd om aan wat artikeltjes te werken. 


Quote: I love this crazy, messed up, heart breaking, joyful, tear jerking, laughable, joke filled, memorable thing we called life.

22 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Ik wil ook nog eens naar de Ardennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik wil het Atomium ook nog heel graag zien .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Vind je leopard oortjes wel erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben 2 weken geleden voor de eerste keer naar de Kinepolis in Brussel geweest en heb daar dus ook nog een foto getrokken van het Atomium dat zo verlicht is ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Je was leuk verkleed met carnaval :)X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg! En oh, wat een mooie basiliek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien! Haha, de baseliek. Raar om foto's te zien van dingen die zo dichtbij zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoop leuke dingen heb je gedaan zeg! Ik vind die Basiliek echt prachtig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke fotos's. lief de foto van jou en je vriend. En wat ben je leuk verkleed hihi heb ik ook ooit is zo gedaan met carnval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, maar dat is mijn jongere broer niet mijn vriend ;) staat eronder bijgeschreven.

   Verwijderen
 10. Superlief die foto met die kus ^^. Ook al is het je broer haha. En leuk overzicht heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een mooi gebouw zeg! En zo cute de hondjes :) Leuke carnavals outfit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke foto's! Gezellige dingen heb je gedaan zeg :)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahww wat n lieve foto van jou en je broer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. super leuke foto en wat een lieve foto samen met je broer liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke foto's:) De ardennenlijken mij heel tof ik wil er graag nog eens heen, ook met hond!

  BeantwoordenVerwijderen