zondag 22 december 2013

10 weetjes over mij

Zondag is meestal de dag dat ik een persoonlijk artikeltje maak. Deze keer heb ik als lifestyle-artikel gekozen om 10 weetjes over mezelf te vertellen. Zelf vind ik het altijd fijn om de persoon achter de blog te leren kennen, dus geef ik jullie vandaag graag de kans mij te leren kennen.


1♥ Ik heb in mijn linkeroor 2 gaatjes en in mijn rechteroor 3.


2♥ Wist je dat ik onlangs een neuspiercing genomen heb?


3♥ Ik hou van de geur van de regen als het een hele lange tijd droog en warm is geweest. Dit dan wel in de zomer.


4♥ Als ik geurkaarsen in mijn kamer laat branden, krijg ik enorme hoofdpijn. Dit vind ik zo jammer, want ik hou er net zoveel van! Gelukkig kan ik het met gewone theelichtjes ook gezellig maken.


5♥ Ik heb 4 ouders in plaats van maar 2. En voor wie denkt dat dit komt omdat mijn ouders gescheiden zijn, nee hoor! Nog steeds gelukkig getrouwd. 


6♥ Ik geef graag al het eten op mijn bord zijn eigen plek. Dit kan heel raar klinken, maar ik heb er een hekel aan als alles gemengd is! 


7♥ Ik heb 4 katten, een hond en een dwergkonijn  en behalve 1 poes zijn het allemaal diertjes die mishandelt werden, verdwaalt of verwaarloosd  waren. Dus hebben wij geprobeerd ze een goeie thuis te geven bij ons.


8♥ Ik kijk bijna nooit naar een horrorfilm. Ik kan wel inzien waarom andere mensen dit wel leuk vinden, maar ik kan gewoon niet tegen de spanning. Mijn nagels zijn tegen het einde allemaal afgebeten en die avond zal ik misschien ook niet zo goed slapen... Dus geen horrorfilm voor mij! 


9♥ Als ik een lipstick of dergelijke review maak ik nooit een close-up van mijn lippen omdat ik een litteken heb in mijn mondhoek en ik vind dat dit dan te hard opvalt. Ik was als kind altijd al heel onhandig dus ik heb wel meer dan 10 littekens, maar die aan mijn mondhoek vind ik toch de vervelendste.


10♥ Ik ben onwijs nieuwsgierig. Ik weet dat persoonlijke artikeltjes het iets minder doen dan bijvoorbeeld beauty artikeltjes maar ik vind dit altijd ontzettend leuk om te lezen op andere blogs. Soms zit er bijvoorbeeld een leuke decoratie-foto van iemands kamer tussen en dit kan me zelf op ideeën brengen!

Quote: Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

14 opmerkingen:

 1. Dit vind ik nou ook leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk blogje heb je ervan gemaakt met weetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die neuspiercing staat je leuk! Dat litteken stoort niemand denk ik hoor, ik heb er zelf een op mijn lip, een op mijn kin en een in mijn gezicht, ze vallen niet zo heel erg op (behalve dat in mijn gezicht misschien) maar ik stoor me er al lang niet meer aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bezoek je blog net pas voor het eest, maar weet nu gelijk al 10 dingetjes over je ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook echt niet van horrorfilms, brrr..nachtmerries krijg ik ervan ;). En vier ouders, nu maak je me wel heel nieuwsgierig hoe dat nou zit? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg leuk om te lezen, zo weten we ook weer een beetje meer over jou.! ik heb zelf ook een litteken op mijn lip en vier ouders, hoe zit dat nou.? ;$ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk om te lezen! Ik heb ook een litteken net boven mijn lip.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het ook altijd leuk hoor, persoonlijke artikeltjes. Deze is ook heel leuk om te lezen :)

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk om te lezen. Ik ben fan van je neuspiercing!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk, ik heb ook net een weetjes post gedaan :-) Tof om je wat beter te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te lezen, ik heb een klein wijnvlekje bij mijn lip. Ook erg irritant met lippenstift foto's maar ach, het hoort nou eenmaal bij me :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dit!! Vind het het altijd leuk om de blogger beter te leren kennen.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen