maandag 10 oktober 2016

Persoonlijk: Werk zoeken, Afslanken & Bloggen


Hoi iedereen, vandaag even snel een update omdat ik toch enkele dingen te vertellen heb! Vanaf deze herfst gaan er voor mij enkele dingen veranderen, of beter gezegd, daar ga ik toch voor zorgen.

Werk Zoeken  

Ik vernoemde het al eens in een vorige update, maar dat is al een tijdje geleden en toen wist ik ook nog niet precies hoe of wat. Maar het schoolleven is nu echt helemaal voorbij, want ik ben werk aan het zoeken! Een heel nieuw avontuur dus en dat vind ik best wel spannend. Mijn cv en motivatiebrief opsturen naar bedrijven, op sollicitatiegesprekken gaan en hopelijk uiteindelijk beginnen met werken. Ik heb er zin in! Als je tips hebt wat de zoektocht naar werk betreft zijn die natuurlijk altijd welkom!

Afvallen

En nog een volgend avontuur, een weg naar een gezonder leven. Laat me even duidelijk zijn, afvallen is niet de hoofdreden. Persoonlijk heb ik er nooit een probleem mee gehad om "iets dikker"te zijn. Oke, ik zit over maatje 40, maar zelf heb ik er nooit mee gezeten dat ik bij de iets grotere maten moet kijken in de winkel. Waar ik de laatste tijd wel mee zit, is dat ik niet zo gezond eet als ik zou willen en dat mijn conditie allesbehalve is. En daar zou ik graag iets aan veranderen. Dus beginnen met gezondere maaltijden en sporten is de boodschap! En moest ik daarbij wat afvallen, zou dat natuurlijk mooi meegenomen zijn ;)

Bloggen

Wat veranderd dat eigenlijk voor mijn blog? Nou eigenlijk niet veel, in tegendeel, ik zou graag net meer artikels per week willen posten. Ik heb voor mijzelf een blogplanning gemaakt waar ik me graag zo goed mogelijk aan zou willen houden. Ik ben ook van plan regelmatig wat te posten over mijn weg naar een gezonder leven, zoals ik hierboven net heb verteld. Hopelijk kan ik hiermee anderen wat inspireren en het zal vast ook motiverend voor mezelf werken. Ook ben ik bezig met een eigen domein te kopen, maar wanneer die verschijnt zien jullie vanzelf wel!


11 opmerkingen:

 1. Wat een fijne post heb je geschreven, gaaf dat je een eigen domein wilt gaan kopen. Ben erg benieuwd hoe dat zal worden :-D Die kaars van de Primark op de foto is trouwens echt al een jaar mijn favoriet, naast dat ze zo schattig zijn vind ik de geur ook zo perfect voor de herfst. Ik koop 'm iedere keer weer opnieuw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! De kaars vind ik ook heel erg fijn, probeer hem ook te kopen bij elk bezoekje aan de Primark! ;)

   Verwijderen
 2. Oh, wat een spannende dingen allemaal! Wat voor soort werk zoek je? Komt vast goed allemaal! Succes!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iets in de richting van administratief of logistiek medewerker :) Dankjewel!

   Verwijderen
 3. Klinkt allemaal goed! Positieve veranderingen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met werk zoeken! Ik ben benieuwd naar je updates over je weg naar een gezonder leven. Lijkt me inderdaad inspirerend. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Succes met werk zoeken. Ik ben ook mijn conditie aan het verbeteren. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig! Mooi dat je gezonder wil eten, dit zou voor mij ook een puntje moeten zijn. Ik eet al best gezond, maar eet daar rondom heen gewoon te veel snoep etc. wat ik best af zou kunnen leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zit bij mijndomein en betaal 9 euro per jaar.. ideaal! liefs en succes
  ik ben trouwens ook gezonder aan het doen maar ik begin nu verkouden te worden en om dan 1,5 uur te sporten is dan al echt een dingetje voor mij met z'n zere keel. bleeh

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met het zoeken naar een baan! Ik heb ook maat 40-42 en ik wil ook meer aan mijn conditie gaan doen.. maar is zo lastig met al die stamppotten en snoeperijen in de wintermaanden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik helemaal hoor, daar heb ik het zelf ook heel moeilijk mee!

   Verwijderen