zondag 31 juli 2016

Een interieur waar ik blij van word


Een leuk interieur, iets dat steeds belangrijker voor me word. En hoewel ik nog niet alleen woon, begin ik hier meer om meer aandacht voor te hebben. Wat vind ik leuk en wat net niet? Wanneer ik ga samenwonen met mijn vriend weet ik nog niet, maar op deze manier zal ik al een goed idee hebben van hoe ik mijn huisje wil inrichten. In dit artikeltje laat ik jullie al enkele aandachtspuntjes weten waarvan ik zeker weet dat ik er blij van word!


Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik hou enorm van de kleur wit en hout- of aardetinten in huis. Een witte kleur op de muren maakt de ruimte als eerste groter lijken en kleine decoratieve spulletjes in kleur komen mooi tot uiting. Hout- en aardetinten zorgen er dan weer voor dat je ruimte natuurlijker is en wat mij betreft ook gezelliger.


Decoratie, daar ben ik absoluut grote voorstander van. In kleine mate weliswaar. Dan praat ik over sierkussentjes, plaids, kaarsen, een mooi dienblad hier of een leuke vaas daar. Wat mij altijd blij maakt zijn verse bloemetjes in huis. Fleurt lekker op en ruikt meestal heerlijk. Langs de andere kant hou ik ook erg van ordelijkheid en overzicht in een huis. Dus teveel decoratie kan dan ook weer rommelig overkomen. Een goede middenweg tussen de twee is dus belangrijk.


Wat voor mij ook van belang is in een ruimte, is licht. Een huis met veel licht, is een huis waar ik me goed in voel. Ik heb al meerdere malen meegemaakt dat ik me in een donker huis vaak ongemakkelijk voel en snel in een dipje geraak. Grote ramen vind ik daarom helemaal top! Al besef ik dat het niet altijd makkelijk is om goede ramen te hebben. Dit kan een probleem zijn als je bijvoorbeeld onder een dak woont. De ramen van VELUX bieden hiervoor wel altijd een goede oplossing. Je kunt bij VELUX ook terecht voor verschillende soorten gordijnen. Goede ramen waar veel licht door kan is sowieso een belangrijk puntje als ik later in een appartement of huis ga wonen.

Waar word jij blij van in huis?

3 opmerkingen:

  1. Sluit me helemaal bij je aan, vind hout wit en aardetinten echt prachtig. En liever veel kleine kaarsen en kussens in huis dan een groot schilderij aan de muur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal mee eens! Prachtige foto's ook, word ik blij van. Kun je inderdaad ook echt inspiratie uit halen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het ook heerlijk om interieur inspiratie op te doen! Ik word blij van wit, hout, lichte kleurtjes en een Scandinavische stijl

    BeantwoordenVerwijderen