maandag 6 juni 2016

Favorieten van afgelopen week


Mijn favorieten van de afgelopen week som ik in dit artikeltje even op! Met onder andere: mijn favoriete maaltijd, mijn favoriete datum in deze week en mijn meest beluisterde nummer van het moment.

♥ Favoriete maaltijd- Zelfgemaakte 'Salad in a jar'


Mijn favoriete maaltijd van de laatste tijd is dit heerlijke zelfgemaakte slaatje. Als je dit graag als recept zou zien voorbijkomen op deze blog laat dit dan zeker weten bij de reacties! 

♥ Favoriete Film - Warcraft 


Op zondag gingen ik, mijn vriend en zijn zus kijken naar Warcraft in de bios. Veel wil ik hier nog niet over kwijt omdat hier een artikeltje online over komt. Wat ik wel kan zeggen is: zeker een aanrader!

♥ Favoriete datum - 1 jaar samen op woensdag


Op 1 juni waren ik en mijn lieve vriend een jaartje samen! Dezelfde dag hebben we niet veel gedaan omdat we allebei tot laat werkten maar vrijdag zijn we lekker samen bij de Griek gaan eten.

♥ Favoriete Nummer - Me too van Meghan TrainorIk zag dit nummer voorbij komen in een leuk filmpje op facebook. De tekst bleef een hele tijd in mijn hoofd hangen en al snel stond dit non-stop op.

Hebben jullie ook een leuke week achter de rug? Wat waren jouw favoriete momentjes? 5 opmerkingen:

 1. Dat nummer is inderdaad heel gaaf en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliceerd met jullie een jaar samen. Warcraft dat wil ik proberen om te gaan kijken maar Me before you staat als eerste op mijn lijst. Salade in de jar, goed gedaan meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie jaar samen! Warcraft wil ik nog heel graag gaan zien binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh proficiat met je 1 jaar samen, geweldig! Nog heel veel mooie jaren samen toegewenst! En die salade in een jar ziet er goed uit! Ben zeker benieuwd naar je recept!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met je 1 jaar samen! Die salade ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen