donderdag 21 januari 2016

Zoeva Cocoa Blend Oogschaduw Palette


Als je mij al wat langer volgt klinkt het Cocoa blend palette van Zoeva je misschien al bekend in de oren. Ik had het er namelijk al over in een van mijn vorige artikels (klik hier), toen ik het 'En Taupe' palette reviewde. Vandaag laat ik jullie mijn andere aankoop van Zoeva zien. Namelijk het 'Cocoa Blend' palette.


Zoals altijd heeft Zoeva gezorgd voor een mooie verpakking. Wat mij betreft past de verpakking ook bij de naam. Het doet me wat denken aan bamboo, wat afkomstig is uit tropische gebieden, waar ook de cocoa vandaan komt. Leuk bedacht van Zoeva dus. Ook hier is er eerst een kartonnetje dat je er eerst moet afschuiven voor je het palette kunt openen.


Dit palette is het exact tegenovergestelde van mijn vorige 'En Taupe' Zoeva palette. En Taupe zat vol met mooie, koele kleuren. Terwijl de naam van dit palette 'Cocoa Blend' het je al doet vermoeden: Dit palette is gevuld met prachtige, warme kleuren. Persoonlijk doet het me denken aan een zwoele zomeravond.


Van links naar rechts:

Bitter start - Sweeter end - Warm notes - Subtle blend - Beans are white

Pure ganache - Substitute for love - Freshly toasted - Infusion - Delicate acidity


De eerste rij bevat vooral kleuren met shimmers behalve de matte highligher (helemaal rechts) en de matte donkere kleur (helemaal links).


Ook de tweede rij bevat drie kleuren met shimmers en twee matte kleuren.

Ook hier heeft Zoeva gezorgd voor een mooie afwisseling tussen matte en shimmer kleuren. De pigmentatie is geweldig en de kleuren zijn prachtig. Met dit palette vallen verschillende mooie looks te maken! Ik ben over dit palette opnieuw heel tevreden.

Dit 'Cocoa Blend' palette is te koop in de Zoeva webshop voor €17,50. Maar omdat de verzendingskosten iets hoger liggen koos ik voor de Douglas Webshop. Hier kost het palette €18,50 maar hoef je geen verzendingskosten te betalen en heb je het de volgende dag al in huis!14 opmerkingen:

 1. Mooi palette hoor! De swatches zien er goed uit :). Volgens mij is dit het moment waarop iedere blogger nieuwe palettes aanschaft, want ik zie op zoveel blogs op dit moment reviews van palettes verschijnen haha! Ik ben ook wel benieuwd naar het Iheartmakeup palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijk me echt wel een mooi palette, vooral de kleuren vind ik echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil deze zo graag! Die kleuren zijn echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren in het palette maar de rode kleir in het midden lijkt me lastig voor n look.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren! Ik ben nu al fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit zeg!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig palette en dat voor die prijs!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een mooie kleurtjes, ze geven ook meteen een goed laagje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren inderdaad, had het op mijn kerst wish list gezet, maar helaas, niet gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi verpakking en de kleurtjes zou ik zelf ook gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig! Alleen de verpakking van dit palette is al onwijs mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Telkens ik zoeva hoor moet ik altijd stiekem aan mijn naam denken, hihih! (zoEVA snap je ;) Anyway, dit palette lijkt me heel erg fijn, de pigmentatie ziet er top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeker mooie palette. Ik denk dat je nooit miskoop kunt doen bij dit merk oogschaduw. De mooie afwisseling tussen matte en shimmer kleuren vind ik ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit blijft een supermooi palette! Ik vind Warm Notes een prachtige kleur

  BeantwoordenVerwijderen