woensdag 6 januari 2016

Maybelline The Rocket Volume Express Mascara


In de Action stonden er al een tijdje mascara's van Maybelline te koop. Ook in andere winkels zie ik vaak Maybelline's mascara's te koop staan, maar omdat ik die soms best duur vind laat ik ze vaak liggen. Bij action is de prijs zoals altijd wat lager en toen ik een bezoekje bracht aan de winkel (klik hier) besloot ik 'The Rocket Volume Express' mee te nemen.


De verpakking heeft een flashy-Metallic look, wat ik persoonlijk wel leuk vind. Het is eens wat anders dan de meeste zwart of grijze verpakkingen van mascara's. Als dit in je make-up tasje ligt zul je hem snel vinden door de kleur.


Omdat mijn andere mascara lange haartjes heeft aan de borstel, sprak daardoor deze mascara me aan. De haartjes zijn redelijk kort maar het zijn er wel veel bij elkaar. Door de korte haartjes kunnen er zich ook al moeilijker klompjes vormen, wat erg fijn is. Ook zul je minder snel je huid mee-kleuren maar enkel je wimpers zwart kleuren. Hier heb ik in het algemeen snel last van.


Hier zie je mijn wimpers voor ik mascara aanbreng.


Op deze foto's heb ik wel The rocket volume express mascara aangebracht en heb ik geen wimperkruller gebruikt. Zoals te zien valt geeft deze mascara mijn wimpers volume en maakt ze net wat langer. Ik kan door de kleine haartjes aan de kwast al mijn wimpers meenemen en zoals ik al dacht kom ik niet snel met het borsteltje tegen mijn huid. Conclusie: ik ben erg tevreden over mijn aankoop!

Deze mascara kun je kopen voor €5,99 bij Action.


17 opmerkingen:

  1. Deze mascara geeft wel een heel mooi resultaat bij je wimpers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet nog dat Bethany Mota, een youtuber, hier zo'n fan van was. Ik vind ze zelf niet geweldig, maar ik heb sowieso niet echt mascara-wimpers, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind deze mascara's geweldig! Ik heb graag waterproof mascara, heb van deze 'Le Colossal Volum' Express' en ik vind hem super! Hij klontert niet, droogt niet uit en je ogen stralen er echt mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een verrassing geeft deze mascara op je wimpers, het ziet er heel goed uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bij mij in Action verkopen ze dat niet. Fijn dat hij zijn werk doet. Ik vind deze borstel heel erg prachtig om mee te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat een top resultaat zeg! Staat goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de Volum' Express mascara's van Maybelline eigenlijk altijd wel goed, mooi resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze heb ik ook eens gehad. Ik ga hem weer eens aanschaffen!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij geeft mooi volume zo te zien. Ik vind dat soort borsteltje het fijnst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er goed uit. Ik heb wel eens de gele variant gehad. Ik heb nu altijd een merk van Essence of het huismerk van Etos.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een paar mascara's van Essence vind ik ook erg fijn. De 'Lash Princess' mascara heb ik al enkele keren gekocht! Liefs

      Verwijderen
  11. wauw ziet er goed uit meid, geeft je wimpers een knallend volume! liefs en een goed weekend X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind het resultaat erg mooi!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb deze mascare ook en ben er super tevreden over. Mooie review heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen