vrijdag 29 januari 2016

Haar stijlen met de EliteBrush haarborstel


De haarborstel dat je haar tegelijkertijd ook stijl maakt, ik heb hem aangeschaft! Ik was al een lange tijd aan het twijfelen, maar na veel opzoekwerk heb ik toch de stap genomen. Velen noemen het dé beauty-trend van de laatste tijd. Maar denk ik er ook zo over?


Ik bestelde deze haarborstel online en kreeg hem de volgende dag al aan de deur. Bij het bestellen kon ik kiezen tussen de kleuren: roos, wit en zwart. Ik koos zwart omdat ik het met dat goud net iets chiquer vond dan de rest.

"De EliteBrush, een innovatie beauty tool die je haren al kan stijlen tijdens het kammen. Je haar stijlen was nog nooit zo eenvoudig en snel!" -Elite Brush


De borstel bevat eigenlijk maar drie knoppen. Als je hem aanzet spingt het LCD schermpje op bovenaan en kan je de temperatuur beginnen regelen met de + en - knop. De temperatuur kan maximaal tot 220°C, wat voor mijn haar meer dan genoeg warmte was om het stijl te krijgen. Op de borstel bevinden zich ook rode, rubberen bolletjes die je hoofdhuid beschermen tegen de warmte.

Een minpuntje aan deze borstel is dat bij het gebruik ervan je soms tegen de knoppen aankomt en je dus de temperatuur onwetend veranderd. In het begin is dit dus even zoeken maar uiteindelijk vind je toch een goede manier om de borstel te gebruiken zonder de knopjes aan te raken.


Voor                                              -                                                 Na 

En dit is het resultaat na gebruik van de borstel! Zoals je ziet is mijn haar een echte krullenbol, maar daar weet dit apparaatje wel raad mee. Ik deed hier +/- 10min over om dit resultaat te krijgen. Dat is nog steeds 10minuten minder dan ik nodig heb als ik mijn stijltang zou gebruiken. Wat me vooral enthousiast krijgt is het feit dat ik nu enkele minuten langer kan slapen in de ochtend omdat mijn haar sneller ligt hoe ik het wil, yes! Om dit resultaat te krijgen gebruikte ik de temperatuur van 200°C.


Conclusie? Ik ben heel tevreden over deze elektronische haarborstel! Mijn haar is stijl, ik ben sneller klaar en de borstel op zich vind ik gewoon erg mooi. Een goede aankoop dus!

Ik kocht deze borstel op de webshop EliteBrush voor €69,95 (geen verzendingskosten!). Maar op dit moment heeft EliteBrush een speciale actie; als je namelijk een foto opstuurt met daarop een 'voor en na' resultaat met de EliteBrush in beeld krijg je €10 cashback. Dus in totaal betaalde ik €59,95.


21 opmerkingen:

  1. Wat een leuk resultaat om te zien.
    Wie weet koop ik hem me ook wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb heel veel filmpjes van een soortgelijk product gezien. Ik vind hem alleen wel duur als ik kijk naar het uiteindelijke effect. Dat kan natuurlijk ook aan jouw haar liggen, maar ik zou daar nog niet tevreden mee zijn als ik mijn haren stijl. Wel fijn dat je minder tijd eraan kwijt bent!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verschil! Om eerlijk te zijn dacht ik niet dat deze ging werken, maar het resultaat ziet er super uit! Ik ga zeker overwegen om deze aan te schaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oke het ziet er goed uit en ja als krullebol wil je stijl haar en andersom. Maar je hebt zulke mooie krullen! Waarom stijl maken. Maar goeie review. Ik heb m niet nodig met mijn sluike haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je ziet wel heel duidelijk verschil! Maar een gewone stijltang doet het voor mij toch net wat beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had niet verwacht dat ie het zo goed zou doen, vooral omdat je krullen hebt.. maar het is mooi geworden en dus zeker wel je geld waard! Ook fijn dat je hem de volgende dag al binnen had en 10 euro terug kreeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De haarborstel die je haar tegelijkertijd ook stijl maakt wat klinkt dat ideaal zeg. 10 Minuten minder dan met het gebruik van een stijltang, dat is zeker handig voor je als je haast hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een goed resultaat heeft deze borstel zo te zien, hier zou ik ook heel erg blij mee zijn, want het is altijd een mega klus om zo een krullenbol stijl te krijgen...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een resultaat zeg! Ik had nooit verwacht dat dit echt zou werken, hoorde er heel veel verschillende dingen over. Bij jou is het in ieder geval heel goed uitgepakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een handig ding! Fijn dat ie bij jou goed werkt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooi resultaat! Echt super!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat fijn dat dit zo goed bij je werkt! Als ik iets aan mijn haar doe, wil ik juist krullen omdat het van zichzelf zo stijl is haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk! Ik was hier zo benieuwd naar :-) ik heb zelf namelijk erg veel krullen! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke review! Fijn dat het zo goed bij je werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een handig concept! Ik heb zelf al enorm stijl haar, dus deze tang zelf sla ik over.
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke review! Ik was al zo benieuwd naar deze borstel. Ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw, wat heb je mooie krullen. Ik zag dit product al heel veel voorbijkomenn volgens mij is het echt een geweldig apparaat!
    Liefs,
    Elles

    BeantwoordenVerwijderen