donderdag 10 december 2015

Wat zit er in mijn make-up tasje?


Dit tasje zag je onlangs al voorbij komen in het "what's in my bag?" artikel. Daar beloofde ik al dat er een apart artikel online zou komen over de inhoud van dit tasje en belofte maakt schuld! In dit artikel laat ik zien wat ik meestal meeneem in mijn make-up tasje. 


Inhoud

Hand crème van de Hema, vooral omdat ik de verpakking zo leuk vond - Een deodorant van Dove in reisformaat - Een rond spiegeltje - Bodyspray van de zomercollectie van Catrice, ik ben helemaal verliefd op de geur - Verfrissingsdoekjes van Hema - twee pilletjes van neurofen, voor het geval ik hoofdpijn krijg - Een schattig doosje met pleistertjes in, dit komt vaak van pas omdat ik al eens onhandig kan zijn - een roller dat haartjes van kleding verwijdert - de pil, daarvoor ik volgens mij geen uitleg nodig - Een ademspray met muntsmaak, ik hou niet zo van gum - En dan de resterende make-up spullen; een oogpotlood, wenkbrauwpotlood, vloeibare eyeliner, eyeliner stift en een lippotlood. Nu ik er aan denk moet hier dringend een mascara bijkomen *lach*. 

8 opmerkingen:

  1. Volgens mij ben je met deze inhoud overal op voorbereid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een geweldige inhoud!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om de inhoud van je make-uptasje te zien! Ik vind dat je hem ook heel netjes hebt, ik heb al snel dat ik een rommeltje ervan maak haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het leuk om de inhoud van iemand zijn make-up tasje te zien, wat leuke producten neem je mee :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk om dit te zien! Ik vind je make-up tasje zelf trouwens ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te zien, allemaal spulletjes met een schattige verpakking :) Goed idee om een pluisjesroller erin te doen, die heb ik ook vaak nodig haha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te zien, wat een schattige producten! Love it :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohhhh wat een boel zit er in dat kleine tasje, wonderlijk eigenlijk dat meiden er altijd zo veel ingepropt krijgen en dan nog ruimte overhouden ook...

    BeantwoordenVerwijderen