donderdag 9 april 2015

Draadloze Badkamer Speaker van Action


Muziek luisteren in de badkamer. Het kan heel simpel lijken maar dit was het voor mij niet. Hoewel ik best een fan ben van de radio, luister ik in de badkamer toch liever mijn eigen muziek. Eerst dacht ik eraan mijn gsm te gebruiken maar de muziek ging net niet hard genoeg om luidop mee te zingen. Tja, mijn ipod muziekinstallatie dan maar, maar dit was aldoor een heel gesleur om steeds van de badkamer naar mijn slaapkamer te verhuizen. Gelukkig kwam ik onlangs de perfecte oplossing tegen! 


Je kan deze speaker in veel verschillende kleurtjes kopen, ik koos voor de kleur lichtroos. De speaker zit goed verpakt in een plasticverpakking waar de gebruiksaanwijzingen opstaan. 


Zoals eerder vermeld is de speaker dus geschikt om te gebruiken in de badkamer. Let wel op, je moet de speaker ook niet onder de doucheknop houden zodat hij ondergedompeld wordt in water. Maar spetters water kunnen helemaal geen kwaad. Zo neem ik hem wel mee onder de douche, maar zet ik hem waar de shampoo en douchegel staan. De speaker mag dan ook 10 meter verder staan dan het apparaatje waarmee je het met bluetooth verbind. 


Door middel van de knopjes op het apparaat kun je kiezen om een liedje te skippen, terug te beluisteren of te pauzeren. Er zijn wel geen volumeknopjes op, dus het geluid moet je regelen op je telefoon die je door middel van bluetooth verbind met de speaker. Er is ook een kabeltje bij zodat je het apparaat kunt opladen. Het enige nadeel is dat de batterij het niet heel lang volhoud, ik schat ongeveer een 30 minuten. Maar eenmaal ik uit de douche kom hang ik hem meteen weer aan de lader. 


Ik ben heel tevreden over dit apparaatje. Eindelijk een leuke en makkelijke oplossing om muziek te luisteren in de badkamer. Ook van waterbeschadiging valt niets meer te vrezen en omdat de speaker niet zo groot is, is hij heel handig om vaak van plaats te veranderen.

Ik kocht deze draadloze badkamer speaker in de Action voor minder dan €6!


21 opmerkingen:

 1. OH! Ik WIl Dit! Haha! Dit is echt iets voor mij, ik ga dit zeker kopen! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die wil ik ookk! Haha, ik ga zeker eens kijken in de Action! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for sharing!! En dit uitgerekend op de dag dat mijn telefoon in een coma lag doordat hii rechtop in het water stond vanochtend in de badkamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super handig dit! bedankt voor de tip.. Deze neem ik wel mee denk de volgende keer dat ik bij de Action kom :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ben ik best wel benieuwd naar de kwaliteit van het geluid van het apparaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kwaliteit is absoluut orde! Moest dit niet zo zijn dan zou ik dit hebben vermeld bij de nadelen maar ik heb er helemaal niets op aan te merken. :) liefs, Laura

   Verwijderen
 6. Ik zag hem ook liggen bij Action, lijkt me een heel erg handig apparaatje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat handig! En het ziet er ook nog eens heel schattig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf! Bedankt voor het delen! Dit kan ik echt gebruiken, want het is echt een geklungel als ik muziek wil luisteren in de badkamer ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit lijkt me zo fijn voor in de douche! Vooral als ik 's avonds nog een feestje heb vind ik het heerlijk om te douchen en dan muziek op te zetten om alvast in de stemming te komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die wil/moet ik hebben. Misschien toch even langsgaan en er ééntje aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super handige speaker ik luister namelijk altijd muziek tijdens het douchen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kleur, echt heel erg gezellig, ...wat een goed idee is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat grappig! Ik luister eigenlijk nooit muziek op de badkamer, maar als je dat wel doet is het wel een (goedkope) oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw leuk me wel heel erg leuk.
  Ga eens zien of ze hem bij ons verkopen in de Action

  BeantwoordenVerwijderen