donderdag 28 augustus 2014

Mijn Verlanglijstje


Ik ga soms door lange periodes waarin ik echt alles heb wat ik wil hebben op dat moment. Als iemand me zou vragen wat ik wil kopen, weet ik zelfs niet wat te antwoorden. Ik ga nu door een periode waar dit absoluut NIET het geval is. Ik heb nog niet het ene en ik heb mijn gedachten al gezet op het volgende. Omdat ik het niet meer goed kon bijhouden, besloot ik er maar een lijstje te maken met alle dingen dat ik graag in mijn bezit zou willen hebben, een verlanglijstje!


Canon Camera

Ja een goede camera zou ik zeker willen hebben. Het liefst zoek ik er eentje van het merk canon, maar exact dewelke weet ik nog niet precies.



Amika Heat Defense Serum

Nu ik vaker mijn extensions begin te dragen, begin ook veel vaker mijn stijltang te gebruiken. Wat natuurlijk super slecht voor mijn haar is. Toen ik op het internet zocht naar een goede hitte beschermende spray kwam ik deze van Amika meerdere keren tegen. 



Kokosolie

Ook over kokosolie heb ik geweldige dingen gehoord, dus ben ik zeker van plan dit eens te proberen. Dit kan niet alleen gebruikt worden om te koken, maar ook voor het lichaam en het haar. Kokosolie staat zeker op mijn verlanglijstje! 



Wens gaat in vervulling: Notebook

Eentje van mijn wishlist gaat deze vrijdag in vervulling want ik kocht de Toshiba mini NB500 series. Ik zocht al een hele tijd een goede notebook om mee naar school te nemen. Zelf heb ik ook een laptop, maar deze is een 17 inch en is te groot om steeds mee te sleuren. Daarom kocht ik tweedehands deze leuke notebook met een 10 inch scherm. Can't wait! 


2de Tattoo 

Ik heb al een kleine driehoek in mijn nek (lees mijn tattoo artikel hier) en ben klaar voor mijn tweede.  Ik weet al het ontwerp en de plek, het enige wat ik nog moet zoeken is een goede tattooshop. De reden dat ik niet naar mijn vorige tattooshop ga is omdat de minimumprijs 60euro is. Maar dit vind ik best veel voor de kleine tattoo dat ik wil, dus zoek ik nog even verder. Wat ik wil als tattoo verklap ik nog niet. Daar zal ik een artikeltje van maken als ik hem eenmaal heb.


Quote: It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not.

12 opmerkingen:

  1. Ik vind dat je een hele leuke website hebt! En leuke camera die je wilt kopen! X Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd hoe je tweede tattoo eruit gaat zien. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt al benieuwd naar de tattoo die je gaat laten zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Canon 600D is echt geweldig :D En ik ben echt benieuwd naar je tattoo. Waar en wat het gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi lijstje heb je! Ik heb een Canon 1100D en daar ben ik heel blij mee. Als je graag een nieuwere versie wil, dan is 600D een aanrader X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat serum van Amika lijkt me erg fijn!
    altijd handig zo een lijstje ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk verlanglijstje! Ik heb ook een Canon camera en ben er heel tevreden over. Je zal geen spijt krijgen van die aankoop :) De minimum-prijs voor kleine tattoos ligt inderdaad aan de hoge kant, maar ergens begrijp ik het wel (nieuwe naalden, steriliseren en zo). De vorige keer heb ik twee mini's in één keer laten zetten, om wat geld en tijd te besparen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke dingen wil je hebben. Ik gebruik altijd kokosolie om mijn make-up te verwijderen. Werkt geweldig! Ik ga soms ook door periodes dat ik niets nodig heb en ineens wil ik vanalles hebben en dan heb ik geen geld.... ;$

    xx

    BeantwoordenVerwijderen