zondag 1 december 2013

Diary of a Dottie: november week 3&4


Vandaag weer een Diary van de voorbije 2 weken. Vooral de tweede week was ongelooflijk druk! Van mijn studies tot debatten en mijn verjaardag, je ziet al de foto's hier voorbij komen.Ik begon maandag met een lekkere choclademelk met caramel van de Starbucks, heerlijk! 


In de avond werkte ik wat voor school en voor mijn blog. Daarna las ik nog eens het boek Style van Lauren Conrad door. Wat kijk ik er naar uit om haar boek Beauty te kopen!


Woensdag ging ik met een paar vriendinnen eten bij de pizzahut, hier vergat ik jammer genoeg een foto van te maken. Donderdag en vrijdag was het vooral les en werken voor school dus vrijdagavond besloot ik gezellig thuis te blijven. Ik liet wat geurkaarsjes branden en ging lekker een filmpje kijken.
Ook de rest van het weekend bleef ik thuis om voor school te werken, want de week erna zou het heel druk worden.


Maandag had ik pas in de namiddag les dus bracht ik in de ochtend snel een bezoekje aan de dierenarts met mijn kat Tembo. Mijn vorige kat is gestorven aan een gezwel in zijn nek wat kanker bleek te zijn. Bij Tembo voelde ik dit weekend ook een gezwel, gelukkig bleek dit gewoon een abscess te zijn, oef!


Voor school moeten we aan 4 "smaakmakers" deelnemen, dinsdagavond ging ik naar een lezing/debat over "zwarte piet, racistisch?". Omdat dit pas zou eindigen om 10u en ik anders alleen de metro in Brussel moest nemen (en dit een beetje eng vond) bleef ik bij een vriendin slapen. 


Woensdag hadden we gewoon les van 11u tot 16u. Omdat ik om 19u weer een smaakmaker had en daarna twee vriendinnen bleven slapen, ging ik snel naar huis om me klaar te maken. Toen ik snel even aan het telefoneren was kwam mijn poes Choco op mijn schoot zitten. Dit gebeurd niet zo vaak dus vond ik dit best wel fijn! 


In de avond ging ik naar een debat van vrouwen en religie in de Katholieke kerk en de Islam georganiseerd door de CD&V. Hierna gingen we naar huis om nog even samen gezellig tv te kijken en te praten en daarna natuurlijk veel te laat te gaan slapen.


Donderdag werd ik 19! Nu moet ik eerlijk zijn dat ik mijn verjaardag niet zo graag vier en het ouder worden me toch steeds doet nadenken over hoe snel het allemaal wel  niet gaat. De dag zelf deed ik helemaal niet veel. Ik was zo moe van de vorige dagen naar de les te gaan, die debatten bij te wonen en gaan slapen bij vriendinnen en vriendinnen dat bleven slapen dat ik zelfs vroeger van de les kwam om in mijn bed te kruipen. Die dag was slapen een cadeautje van mezelf *lach*.


Vrijdag ging ik na de les eerst met mijn vader mijn cadeautje kopen, daarna ging ik met mijn moeder boodschappen doen omdat ik zaterdag een feestje gaf voor mijn verjaardag. Ook vrijdagavond kwam mijn familie op bezoek, onze auto zat dus helemaal vol! Onze koffer was zo overvol dat we de helft op de achterbank moesten plaatsen.


Vrijdagavond was er dus een feestje voor mijn familie, ook dit deden we lekker gezellig thuis. We begonnen met te aperitieven met champagne en aten gezonde hapjes zoals mozzarella met tomaatjes en toastjes met heerlijke zalm. Het hoofdgerecht hielden we simpel namelijk een zelfgemaakte lasagne en als dessert mini eclairs en andere lekkernijen.


Zaterdag begon  pas in de avond om 9uur mijn feestje, maar ik had al veel vrienden die vroeger waren gekomen. Ik heb de luxe om een zolder te hebben waar best veel op kan zoals een kikkertafel, cinemastoeltjes,... De perfecte plaats dus om een gezellig feestje te laten doorgaan! 

Vandaag deed ik rond de middag de mensen dat waren slapen naar het station en ruimde nog wat op. Voor de rest was het vandaag een lekker relax dagje.

Quote: You have to fight through some bad days, to earn the best days of your life.

9 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk om te zien! En die quote is echt mooi! En klopt totaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Fijn dat je een zolder hebt waar je al die dingen kunt doen. En ik neem ook niet graag de metro in Brussel, bleh x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke diary! En nog gefeliciteerd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!! :) Lijkt me zeker fijn om zo'n zolder te hebben waar je lekker wat mensen uit kunt nodigen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie katten heb je! ^^ Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! :)
  & cool dat je zo'n grote ''chill-zolder' hebt! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supercute die foto van Tembo! :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog een gelukkige verjaardag, Het ziet er heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er naar uit dat je een gezellig feestje hebt gehad. Je hebt leuke foto's gemaakt.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen