zondag 3 november 2013

Mijn verjaardags wish list


Mijn verjaardag komt er binnenkort aan! Ach ja binnenkort, pas 28november maar zo ver is dat niet meer. En het enige wat dit jaar anders is, is dat ik een verlanglijstje heb van wat ik graag zou hebben of achteraf zou willen kopen. Dit is de eerste keer dat ik dit maak. Wat steeds tot frustratie leid van vrienden en familie rond mij, omdat ze nooit weten wat ze mij moesten kopen. Natuurlijk hoeven ze me ook helemaal niets te kopen en dat vertel ik hun ook steeds. Maar omdat ze er toch bleven naar vragen, heb ik eindelijk een wishlist!



Camera: Canon EOS 600

Natuurlijk hoeft niemand dit voor me te kopen, want dit is veel te duur! Maar ik hoop met wat ik al gespaard heb en het geld dat ik voor mijn verjaardag krijg, ik genoeg heb om dit geweldige toestel te kopen. Niet dat ik er niet het geld voor heb, maar het geld van vakantiewerk staat op een andere rekening. Het geld dat ik hiervoor al heb is namelijk geld dat ik verdiend heb door kleine klusjes,... te doen. Waarom ik het geld niet neem van mijn vakantiewerk? Omdat ik het eigenlijk wel leuk vind om te sparen voor iets dat je heel graag wilt.


Horloge: Wit keramiek & rose goud

Ook dit prachtige horloge staat op mijn wishlist. Wel heb ik nog niet gekozen van welk merk ik wil dat hij is, alleen de kleuren heb ik al gekozen. Graag zou een wit keramiek met rose goud horloge hebben, en het model op de foto hierboven komt dicht in de buurt!


Boek: Lauren Conrad - Beauty

Dit boek staat al enorm lang op mijn verlanglijstje! Haar vorige boek Style heb ik al een tijdje en vond ik zo een fantastisch boek dat ik absoluut haar volgende wil. Dit boek is voor €17,95 te koop bij Cosmox, een webshop die geen verzendingskosten vraagt en waar je de mogelijkheid hebt om met een overschrijving te betalen als je het pakketje hebt gekregen.


Sleek i divine vintage romance

Dit palette zag ik al vaak op Beauty blogs en reclame voorbijkomen en ben er meteen verliefd op geworden. Het palette bevat zulke prachtige kleuren waarmee zoveel verschillende looks kunnen worden gemaakt. Ik kan niet wachten totdat ik dit palette in handen krijg en kan beginnen experimenteren! Dit Sleek palette kost €9,99.


Kokosvet

Ook hier ben ik er nog niet uit van welk merk ik het precies wil kopen. Wel heb ik al zulke goede dingen gehoord over wat een positief effect het kan hebben op je haar. Aangezien mijn haar erg droog is de laatste tijd en de zure winter ook weer voor de deur staat, moet ik mijn haar extra in de watten leggen. Hier is kokosvet dus hopelijk perfect voor.
Wel heb ik geen idee hoe ik eraan kan geraken. Als iemand tips heeft waar ik ergens goede kokosvet kan kopen?


Beauty Box: Deauty

EINDELIJK is hij ook beschikbaar in BelgiĆ«. Graag zou ik hier binnenkort een abonnement op hebben. Deauty stuurt elke maand een Beautybox op met daarin 5 of 6 producten van verschillende merken. Dit kunnen zowel verzorgingsproducten als beautyproducten zijn. Dit voor maar €15,00 per maand!


Quote: The beauty of a woman is not in a facial mode but the true beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives the passion that she shows. The beauty of a woman grows with the passing years. - Audrey Hepburn

23 opmerkingen:

  1. Mooie wishlist! Dat kokosvet kan je vinden bij natuurlijkere winkels zoals De Tuinen of Essenza :) Echt heerlijk voor je haren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n mooie camera en dat horloge zou ik ook wel willen ;) Hopelijk kan je de camera binnenkort kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi horloge! Ben benieuwd wat je krijgt. XO

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke verjaardag wishlist! De horloge is echt prachtig!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Whoa die camera wil ik ook wel. Leuke wishlist (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ah die canon wil ik ook al jaren! En dat sleek palette zag ik laatst ook langs komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi dat horloge! En wat een prachtige foto van het boek van Lauren. Nu maar hopen dat je een paar van de dingen gaat scoren. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Over het meeste zijn we het wel eens, haha! Leuk. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie cadeaus hoor, ik zou die camera ook wel willen hebben haha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke wishlist heb je! Ik heb mezelf op de dag van de webshop een Deauty-abonnement voor 3 maanden cadeau gedaan :-). Blij!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wil Beauty van Lauren Conrad ook nog steeds, maar telkens komt het er maar niet van :) En dat Sleek palette, beautiful! X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuke wishlist! Ik zou ook best wel een nieuwe camera willen hebben om beter foto´s en youtube filmpjes te kunnen maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die camera staat ook nog zeer hoog op mijn wishlist! Vind het zo'n mooie en lijkt me echt een super camera

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke wishlist! Ik hoop voor je dat je er lekker veel van krijgt ;)
    xxRoos

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Geen wonder dat dit op je wishlist is terecht gekomen. De horloge is prachtig en veelgezien bij bloggers. Net als het palette en camera, vooral camera is handig. Voor de kokospot zou ik bij in Essenza en misschien Bio-Planet gaan kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hele mooie wishlist! Ik zou alles ook wel willen hebben, het boek Beauty heb ik alleen al. Echt een aanrader trouwens, want ook dit boek is weer geweldig en enorm handig. x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooie wishlist! Ik vind het ook altijd leuk om ergens echt voor te sparen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo'n leuke wishlist.
    Ik ga ook zo'n wishlist aanmaken..

    BeantwoordenVerwijderen